Let øvede (LØ)

Ansvarlige trænere: Thomas og Mike. Hjælpetrænere: Sara
Pris: 300 kr pr kvartal

Målgruppe: Børn fra 6 – 15 år som har gået til judo før og kender de grundlæggende faldteknikker og regler.

Beskrivelse: Her lærer vi at kæmpe judo. Vi øver kast, vendeteknikker og lærer kampregler og begreber. De fleste børn fra 7-8 års alderen, prøver at tage med til stævner, men det er individuelt hvornår man er klar. Til stævnerne vil der altid være mindst én træner til stede. Der gradueres i slutning af sæsonen.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksenholdet (15år+) (E)

Ansvarlig træner: Kim C. og Nete

Pris: 400 kr. pr kvartal

Målgruppe: Større børn fra 15 år til voksen og veteran - nybegynder til elite (sort bælte).

Beskrivelse: Judotræning både for ungdom, seniorer og veteraner hvad enten de er motionister eller turneringskæmpere. Træningen differentieres således at alle uanset alder og niveau får et godt udbytte. Der er mulighed for at tage til lokale, nationale og internationale stævner. Der gradueres i slutning af sæsonen.


 

 

Tilmeld/Læs mere - (1)

Børn begyndere (BB1)

Ansvarlig træner: Nete Hjælpetrænere: Katrine
Pris: 200 kr pr kvartal

Målgruppe: Børn fra 6 år – 12 år som er nye til judo.

Beskrivelse: På dette hold lærer vi de grundlæggende principper i judo i trygge rammer. Vi øver kast, vendeteknikker og udvikler vores selvkontrol og i løbet af sæson lærer børnene at kæmpe med hinanden. Der bliver også leget en masse for at videreudvikle motorikken og samarbejdsevner. Mens børnene lærer judo, vokser deres selvtillid. Der gradueres i slutning af sæsonen.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Mini judo (Mini)

Ansvarlig træner: Michael Hjælpetrænere: Kim J.

Pris: 225 kr pr kvartal

Målgruppe: 3 - 7 år.

Beskrivelse: Fokus på motorik og sjov på måtten. Der bliver lavet en masse motoriske lege, som udvikler kropsforståelse og motoriske færdigheder samt samarbejdsevner. Vi lærer børnene de grundlæggende elementer af judo og de få lov til at prøve gulvkamp i begrænset omfang, derfor træner børnene i gi (den dragt judokæmpere har på). Forældrene er velkomne på måtten, hvis barnet har brug for det. Igennem sæsonen bliver der lavet fællesarrangementer med børneholdet. Der gradueres i slutning af sæsonen. Så kom og prøv en idræt med stor vægt på sjov og legende motorik.

Tilmeld/Læs mere - (0)

Special Needs (Spec)

Ansvarlig træner: Peter og Annette

Pris: 200 kr pr kvartal

Målegruppe: Børn med speciel needs

Beskrivelse: Hillerød handicap judo, er den del af hillerød judoklub for børn og voksne, der ikke har lige så nemt ved ting som andre. På holdet er der en god blanding af latter, sjov og leg, samt motoriske udfordringer og indlæring af judoteknikker og faldeøvelser.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Passive/trænere (Pasiv)

Passivt medlemskab
Ansvarlig træner: ingen Hjælpetrænere: ingen
Pris: 100 kr pr kvartal

Målgruppe:Trænere og medlemmer der vil støtte klubben

Beskrivelse: Et passiv medlemskab er et fuldt medlemskab af Hillerød Judo. Det er tiltænkt trænedre og medlemme der blot ønsker at støtte klubben.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Gæstemedlemmer (Gæst)

Gæste medlemskab
Ansvarlig træner: ingen Hjælpetrænere: Ingen
Pris: 100 kr pr kvartal

Målgruppe:”Aktiv” judoka som har et gyldigt medlemskab af en anden judoklub

Beskrivelse: Et gæste medlemskab giver brugeren retten til at træne på alle hold efter behov. Man skal dog være et medlem af en anden judoklub hvor man også har sin licens. Gæste medlemmer bedes have dokumentation for medlemskab af en anden judo klub klar i sportstasken.

Tilmeld/Læs mere - (1)
Hillerød Judoklub      FrederiksborgCentret      3400 Hillerød      tlf: 41704252