Sæson 2021/2022 09.08.2021  -  30.06.2022
Vejledning

Let øvede (LØ)
Basis teknik træning til og med 3. kyu (grøn). Kurset er 2-års, hvorefter de fleste kæmpere vil blive sendt videre til ungdom elite - øvede. Her trænes kampteknik som forbedres ved turneringer i Danmark.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksenholdet (15år+) (E)

Ansvarlig træner: Kim og Michael Hjælpetrænere: Nete

Pris: 400 kr pr kvartal

Målegruppe: Større børn fra 15 år til voksen og veteran - ny begynder til elite (sort bælte).

Beskrivelse: Judotræning både for ungdom, seniorer og veteraner omend de er motionister eller turneringskæmpere. Træningen differentieres således at alle uanset alder og niveau får et godt udbytte. Der er mulighed for at tage til lokale, nationale og internationale stævner. Der gradueres i slutning af sæsonen.


 

Tilmeld/Læs mere - (1)

Børn begyndere (BB1)

Ansvarlig træner: Kim C. Hjælpetrænere:
Pris: 200 kr pr kvartal

Målegruppe: Børn fra 6 år – 12 år som er ny til judo.

Beskrivelse: På dette hold lærer vi de grundlæggende principper i judo i trygge rammer. Vi øver kast, vendeteknikker og udvikler vores selvkontrol og i løbet af sæson lærer børnene at kæmpe med hinanden. Der bliver også leget en masse for at videreudvikle motorikken og samarbejdsevner. Mens børnene lærer judo, vokser deres selvtillid. Der gradueres i slutning af sæsonen.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Mini judo (Mini)

Ansvarlig træner: Smadar Hjælpetrænere: Katrine Omø
Pris: 200 kr pr kvartal

Målgruppe: 3 - 7 år.

Beskrivelse: Fokus på motorik og sjov på måtten. Der bliver lavet en masse motoriske lege, som udvikler kropsforståelse og motoriske færdigheder samt samarbejdsevner. Vi lærer børnene de grundlæggende elementer af judo og de få lov til at prøve gulvkamp i begrænset omfang. Forældrene er velkomne på måtten, hvis barnet har brug for det. Igennem sæsonen bliver der lavet fællesarrangementer med børneholdet. Der gradueres i slutning af sæsonen.


Tilmeld/Læs mere - (1)

Special Needs (Spec)

Ansvarlig træner: Peter og Annette

Pris: 200 kr pr kvartal

Målegruppe: Børn med speciel needs

Beskrivelse: Hillerød handicap judo, er den del af hillerød judoklub for børn og voksne, der ikke har lige så nemt ved ting som andre. På holdet er der en god blanding af latter, sjov og leg, samt motoriske udfordringer og indlæring af judoteknikker og faldeøvelser.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Passive medlemmer (Pasiv)

Passivt medlemskab
Ansvarlig træner: ingen Hjælpetrænere: Ingen
Pris: 100 kr pr kvartal

Målgruppe: Alle som ikke er ”Aktiv” men som vil støtte klubben samt folk som vil træne på Judo Fitness

Beskrivelse: Et passiv medlemskab er et fuldt medlemskab af Hillerød Judo. Det er tiltænkt inaktive og tidligere judoka som ønske at støtte klubben samt forældre og familie af aktive. Et passiv medlemskab giver ikke adgang til at træne sammen med et hold med undtagelsen af Judo Fitness holdet som er gratis for alle medlemmer
Tilmeld/Læs mere - (1)
Hillerød Judoklub      FrederiksborgCentret      3400 Hillerød      tlf: 41704252