Sæson 2020/2021 01.08.2020  -  30.06.2021
Vejledning

Voksenholdet (15år+) (E)
På dette hold bliver der fokuseret på teknik, kamp og motion med plads til alle. Det er en oplagt mulighed for at komme i god form samtidig med, at du forbedrer din teknik og har det sjovt.
Holdet er sammenbragt af voksne nybegyndere (15år+), veteraner og elite. Vi spænder bredt og laver differentieret træning således alle udvikler sig selv og sin judo.
Trænerne er Kim Christiansen og Thomas Wiingaard.

Kom og vær med!
Tilmeld/Læs mere - (1)

Børnehold (Børn)
Her lærer vi at kæmpe judo. Vi øver kast, vendeteknikker og udvikler vores selvkontrol. Der bliver også leget en masse for at videreudvikle motorikken og samarbejdsevner. Mens børnene lærer judo, vokser deres selvtillid.  De fleste børn fra 7-8 års alderen prøver at tage med til stævner, men det er individuelt hvornår man er klar. Til stævnerne vil der altid være mindst én træner til stede. Der gradueres i slutning af sæsonen.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Mini judo (Mini)

Fokus på motorik og sjov på måtten. Der bliver lavet en masse motoriske lege, som udvikler kropsforståelse og motoriske færdigheder samt samarbejdsevner. Vi lærer børnene de grundlæggende elementer af judo og de få lov til at prøve gulvkamp i begrænset omfang, derfor træner børnene i gi (den dragt judokæmpere har på). Forældrene er velkomne på måtten, hvis barnet har brug for det. Igennem sæsonen bliver der lavet fællesarrangementer med børneholdet. Der gradueres i slutning af sæsonen.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Special Needs (Spec)
Hillerød handicap judo, er den del af hillerød judoklub for børn og voksne, der ikke har lige så nemt ved ting som andre. På holdet er der en god blanding af latter, sjov og leg, samt motoriske udfordringer og indlæring af judoteknikker og faldeøvelser.
Tilmeld/Læs mere - (1)

JudoFitness (jfit)
JudoFitness er holdet for voksne piger/damer. Her trænes fitness øvelser blandet med de kendte øvelser fra opvarmingen til judo. 
Formålet er motion og bedre kondi. Hovedvægten er på at judo er sjov for alle.
 
Tilmeld/Læs mere - (1)
Hillerød Judoklub      FrederiksborgCentret      3400 Hillerød      tlf: 41704252