Sæson 2020/2021 01.08.2020  -  30.06.2021
Vejledning

Voksenholdet (15år+) (E)

Ansvarlig træner: Kim og Michael Hjælpetrænere: Nete

Pris: 400 kr pr kvartal

Målegruppe: Større børn fra 15 år til voksen og veteran - ny begynder til elite (sort bælte).

Beskrivelse: Judotræning både for ungdom, seniorer og veteraner omend de er motionister eller turneringskæmpere. Træningen differentieres således at alle uanset alder og niveau får et godt udbytte. Der er mulighed for at tage til lokale, nationale og internationale stævner. Der gradueres i slutning af sæsonen.


 

Tilmeld/Læs mere - (1)

Børn øvede (BØ1)

Ansvarlig træner: Nete & Mike.  Hjælpetrænere: Sara, Katrine, Daniel
Pris: 300 kr pr kvartal

Målegruppe: Børn fra 5 år – 15 år som har gået til judo i mindste et år.

Beskrivelse: Her lærer vi at kæmpe judo. Vi øver kast, vendeteknikker og lærer kampregler og begreber. De fleste børn fra 7-8 års alderen, prøver at tage med til stævner, men det er individuelt hvornår man er klar. Til stævnerne vil der altid være mindst én træner til stede. Der gradueres i slutning af sæsonen.

 


Tilmeld/Læs mere - (1)

Børn begyndere (BB1)

Ansvarlig træner: Kim C. Hjælpetrænere:
Pris: 200 kr pr kvartal

Målegruppe: Børn fra 6 år – 12 år som er ny til judo.

Beskrivelse: På dette hold lærer vi de grundlæggende principper i judo i trygge rammer. Vi øver kast, vendeteknikker og udvikler vores selvkontrol og i løbet af sæson lærer børnene at kæmpe med hinanden. Der bliver også leget en masse for at videreudvikle motorikken og samarbejdsevner. Mens børnene lærer judo, vokser deres selvtillid. Der gradueres i slutning af sæsonen.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Mini judo (Mini)

Ansvarlig træner: Smadar Hjælpetrænere: Katrine Omø
Pris: 200 kr pr kvartal

Målgruppe: 3 - 7 år.

Beskrivelse: Fokus på motorik og sjov på måtten. Der bliver lavet en masse motoriske lege, som udvikler kropsforståelse og motoriske færdigheder samt samarbejdsevner. Vi lærer børnene de grundlæggende elementer af judo og de få lov til at prøve gulvkamp i begrænset omfang. Forældrene er velkomne på måtten, hvis barnet har brug for det. Igennem sæsonen bliver der lavet fællesarrangementer med børneholdet. Der gradueres i slutning af sæsonen.


Tilmeld/Læs mere - (1)

Passive medlemmer (Pasiv)

Passivt medlemskab
Ansvarlig træner: ingen Hjælpetrænere: Ingen
Pris: 100 kr pr kvartal

Målgruppe: Alle som ikke er ”Aktiv” men som vil støtte klubben samt folk som vil træne på Judo Fitness

Beskrivelse: Et passiv medlemskab er et fuldt medlemskab af Hillerød Judo. Det er tiltænkt inaktive og tidligere judoka som ønske at støtte klubben samt forældre og familie af aktive. Et passiv medlemskab giver ikke adgang til at træne sammen med et hold med undtagelsen af Judo Fitness holdet som er gratis for alle medlemmer
Tilmeld/Læs mere - (1)

Gæstemedlemmer (Gæst)

Gæste medlemskab
Ansvarlig træner: ingen Hjælpetrænere: Ingen
Pris: 100 kr pr kvartal

Målgruppe:”Aktiv” judoka som har et gyldigt medlemskab af en anden judoklub

Beskrivelse: Et gæste medlemskab giver brugeren retten til at træne på alle hold efter behov. Man skal dog være et medlem af en anden judoklub hvor man også har sin licens. Gæste medlemmer bedes have dokumentation for medlemskab af en anden judo klub klar i sportstasken.

Tilmeld/Læs mere - (1)
Hillerød Judoklub      FrederiksborgCentret      3400 Hillerød      tlf: 41704252