Skip Navigation Links
- Referater

Sæson 2017/2018 14.08.2017  -  01.05.2018
Vejledning

Begyndere (B)
Holdet er til dig der er ny eller relativ ny til judo.

Her trænes basistræning for nye medlemmer. Det drejer sig om faldteknikker og pensum træning. Der er graduering til 5. kyu eller 4. kyu (gul eller orange) ved sæsonens afslutning, som er sidst i april. Kæmperne bliver sendt videre til let øvede, når de indlæringsmæssig er klar. Kæmperne bliver opfordret til at deltage i begynderstævner, som Hillerød International JudoCup, CPH Cup og Ramløse Træf, der har en kategori for ugraduerede.

 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Let øvede (LØ)

Basis teknik træning til og med 3. kyu (grøn). Kurset er 2-års, hvorefter de fleste kæmpere vil blive sendt videre til ungdom elite - øvede. Her trænes kampteknik som forbedres ved turneringer i Danmark.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksenholdet (15år+) (E)
På dette hold bliver der fokuseret på teknik, kamp og motion med plads til alle. Det er en oplagt mulighed for at komme i god form samtidig med, at du forbedrer din teknik og har det sjovt.
Holdet er sammenbragt af voksne nybegyndere (15år+), veteraner og elite. Vi spænder bredt og laver differentieret træning således alle udvikler sig selv og sin judo.
Trænerne er Kim Christiansen og Thomas Wiingaard.

Kom og vær med!
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Forældre-barn hold (FB)
Holdet er et forældre/barn hold, hvor far eller mor hjælper barnet udføre motorisk udfordrende øvelser. Det drejer som om grundlæggende balance- og tillidsøvelser, som kolbøtter, krabbegang og andre lege. Man tager på mange fantasi rejser i dojoen sammen.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Motorik 4 - 7 (M 4-7)
Her er man alene på måtten. Mor og far sidder ovenpå i vores klublokale og må gerne kigge på. Der trænes grundlæggende motoriske, judorelaterede øvelser gennem lege. Vi sigter mod graduering ved sæson afslutning.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Special Needs (SN)
Hillerød handicap judo, er den del af hillerød judoklub for børn og voksne, der ikke har lige så nemt ved ting som andre. På holdet er der en god blanding af latter, sjov og leg, samt motoriske udfordringer og indlæring af judoteknikker og faldeøvelser.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

JudoFitness (jfit)
JudoFitness er holdet for voksne piger/damer. Her trænes fitness øvelser blandet med de kendte øvelser fra opvarmingen til judo. 
Formålet er motion og bedre kondi. Hovedvægten er på at judo er sjov for alle.
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Seneste nyt