Velkommen til Hillerød Judo

Besked fra Royal Stage om COVID-19

Der er oplevet alt for meget trafik af mennesker på kampsportsgangen aftener og weekender, hvilket gør, at det kan være udfordrende at holde den fornødne afstand til hinanden ift. COVID-19. Vi er derfor nødt til at indføre nogle restriktioner, så det er sundhedsmæssigt forsvarligt at færdes i det område.

Vi vil derfor bede jer om at skrive ud til jeres klubmedlemmer om, at det kun er dem, som skal træne, der må gå og opholde sig på kampsportsgangen. Dvs. ingen adgang for forældre, søskende eller lign.. Vi henstiller derfor til, at man afleverer og henter sit barn i cafeområdet i stedet for.

Vi håber, at alle vil forstå og efterleve dette tiltag, så vi undgår at være nødsaget til at lukke ned for træningen.

På forhånd tak

Christina G. Anyaso
Event, konference og mødebooking

Graduering 10 oktober 2020

Alle klubbens medlemmer inviteres til graduering:

Det bliver lørdag d. 10 oktober, kl. 10
(Det er weekenden inden efterårsferien)

Vi inviterer derfor alle til at komme både støtte op om jeres/dit barn/børn, men lige så meget at se de andre graduere og have en rigtig hyggelig dag !
Rækkefølgen bliver minijudo, begynder hold, øvet hold og voksenholdet til sidst. Der kommer en mere præcis tidsplan senere.

Efter gradueringen vil man kunne gå ovenpå i ‘tutten’ og alle børn vil få en slikpose. Der vil man også kunne købe kage, kaffe, sodavand og pølsehorn.

Prisen
50 kroner
Vi vil have både snip og bælter klar til, når man er blevet gradueret

Tilmelding
Tilmelding skal senest 3 oktober på judoklubben.dk under aktiviteter, graduering.
Husk at få tilmeldt jeres børn på hjemmesiden, da de ellers ikke kan komme til graduering

Hjælp søges !

Vi vil meget gerne give en god oplevelse til vores medlemmer og har derfor brug for netop din hjælp! Vi skal både have nogle til at bage kage, hjælpe til i cafeen, flytte stole og rydde op. Derfor må netop du meget gerne melde ind hvad du kan bidrage med, da det ellers er vores trænere der skal stå for alt, hvilket tager fokus væk fra børnene, hvilket vi ikke ønsker.
Kom meget gerne til Nete og fortæl, hvad du har lyst til at hjælpe med. Tak.
Vi sætter stor pris på din hjælp.

Stort hilsen
Hillerød judoklub

Sæson 2020/2021

Er judo og Hillerød Judo nyt for dig, er du velkommen til at træne med én gang uden at betale noget. Derefter skal man betale 35 kr pr træningssession indtil man tilmelder sig et hold og er medlem af Hillerød Judo.

Hvis du er i tvivl om hvilket hold du skal tilmelde dig, skriv gerne til judoklubben@gmail.com eller ring til formand Michael tlf. 41 70 42 52 eller børnetræner Nete tlf. 60 71 60 93