Velkommen til Hillerød Judo

AFLYSNING AF TRÆNING GRUNDET CORONAVIRUS

På baggrund af statsministerens pressemøde tidligere i dag vedrørende Coronavirus/COVID-19, har Hillerød Judos bestyrelse enstemmigt besluttet, at al judoaktivitet indstilles indtil videre. Det betyder at alt motorik, børn og voksen judo træning er aflyst. Denne beslutning tages op til vurdering så snart sagen udvikler sig i en mere positiv retning.
Vores holdturnering "Hillerød Open Children's Team Judo Championships" udsættes til senere på året.

Bestyrelsen og trænerne håber at alle vores medlemmer forbliver raske. Vi ses igen inden så længe.

På vegne af Michael Albrechtsen og bestyrelsen

Bliv frivillig i Royal Stage

Har du lyst til at blive frivillige i den nye Royal Stage? Så er chancen der nu!

Som det nok er gået op for de fleste, kan Hillerød nu pryde sig med en ny, stor arena. Den

er bygget efter alle kunsten regler, og det tegner til at blive et kæmpe trækplaster for

sports- og kulturarrangementer.

Men store arrangementer kan ikke afvikles uden de frivilliges indsats, og derfor har Hillerød Judo og

mange andre idrætsforeninger allerede nu budt ind på opgaverne. Fordi frivilligtjansen er en oplagt mulighed for at styrke sine personlige og sociale kompetencer og være med til at gennemføre en konkret opgave sammen med andre.

Royal Stage har allerede frigivet vagterne til de kommende store arrangementer, og det

ser ud til at blive et tilløbsstykke. Vi Hillerød Judo medlemmer/forældre skal da også med på Royal Stage

vognen, ikke?

Den nystiftede forening, Royal Stage Frivillig, som Hillerød Judo nu også er medlem af, har sat

frivilligheden i system.

Man opretter og tilmelder sig i Smartplanen, og man kan vælge at deltage i kun ét arrangement ad gangen.

For hver afholdt frivilligtime vil Hillerød Judo tjene 80 kroner.

På hjemmesiden finder du nærmere information om hvordan du tilmelder dig, du er også velkommen til at kontakte Kim Juul, der er klubbens Ambassadør (kontaktperson) til Royal Stage.

Royal Stage frivillig har også oprettet en profil på Facebook, hvor du kan læse nærmere om hvad der aktuelt er på plakaten i Royal stage

Er Judo og Hillerød Judo klub nyt for dig, er du velkommen til at træne med nogle gange uden at betale kontingent.

Hvis du er i tvivl om hvilket hold du skal tilmelde dig, kontakt Michael Albrechtsen tlf. 53 73 27 33. Når man er tilmeldt et hold, er man medlem af Hillerød klub og derfor kan man træne på andre hold end det man er tilmeldt. For eksempel, er man i en overgangsfase fra mini-judo til børnehold, kan det være en fordel at træne på begge hold i nogle uger.

Træningstider 2019/2020

Børnehold