(7) Begyndere
Opret en profil eller log ind
Holdet er til dig der er ny eller relativ ny til judo og i aldersgruppen 7-12 år.

Her trænes basistræning for nye medlemmer. Det drejer sig om faldteknikker og pensum træning. Der er graduering til 5. kyu eller 4. kyu (gul eller orange) ved sæsonens afslutning, som er sidst i april. Kæmperne bliver sendt videre til mellemholdet, når de indlæringsmæssigt er klar.

Børnene har mulighed for at deltage i begynderstævner, som CPH Cup og ungdomsturneringer, der har kategorier for ugraduerede.

Holdet er til dig, der er ny eller relativ ny til judo. Her trænes basistræning for nye medlemmer. Det drejer sig om faldteknikker og pensum træning. Der er graduering til 5. kyu eller 4. kyu (gul eller orange) ved sæsonens afslutning, som er sidst i april.
20.08.2018
30.04.2019
Mandag 17:00-18:00 Frederiksborgcentrets judo dojo, Judo
Vælg venligst hvilken betalingsmåde du vil benytte
Forklaring af ratebetaling
Vælger du ratebetaling, betales der 2 rater i alt.

Ved tilmelding betales 1. rate a 500,00 kr.
Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 1000,00 kr.
Næste rate forfalder
02.01.2019 .
Du modtager en email & sms, 10 dage før raten skal betales.

Evt. kommentar til tilmelding