(7) Begyndere
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Holdet er til dig der er ny eller relativ ny til judo og i aldersgruppen 7-12 år.

Her trænes basistræning for nye medlemmer. Det drejer sig om faldteknikker og pensum træning. Der er graduering til 5. kyu eller 4. kyu (gul eller orange) ved sæsonens afslutning, som er sidst i april. Kæmperne bliver sendt videre til mellemholdet, når de indlæringsmæssigt er klar.

Børnene har mulighed for at deltage i begynderstævner, som CPH Cup og ungdomsturneringer, der har kategorier for ugraduerede.

Holdet er til dig, der er ny eller relativ ny til judo. Her trænes basistræning for nye medlemmer. Det drejer sig om faldteknikker og pensum træning. Der er graduering til 5. kyu eller 4. kyu (gul eller orange) ved sæsonens afslutning, som er sidst i april.
20.08.2018
30.04.2019