Mini judo
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Ansvarlig træner: Michael Hjælpetrænere: Kim J.

Pris: 225 kr pr kvartal

Målgruppe: 3 - 7 år.

Beskrivelse: Fokus på motorik og sjov på måtten. Der bliver lavet en masse motoriske lege, som udvikler kropsforståelse og motoriske færdigheder samt samarbejdsevner. Vi lærer børnene de grundlæggende elementer af judo og de få lov til at prøve gulvkamp i begrænset omfang, derfor træner børnene i gi (den dragt judokæmpere har på). Forældrene er velkomne på måtten, hvis barnet har brug for det. Igennem sæsonen bliver der lavet fællesarrangementer med børneholdet. Der gradueres i slutning af sæsonen. Så kom og prøv en idræt med stor vægt på sjov og legende motorik.

Målgruppe: 3 - 7 år.

Beskrivelse: Fokus på motorik og sjov på måtten. Der bliver lavet en masse motoriske lege, som udvikler kropsforståelse og motoriske færdigheder samt samarbejdsevner. Vi lærer børnene de grundlæggende elementer af judo og de få lov til at prøve gulvkamp i begrænset omfang, derfor træner børnene i gi (den dragt judokæmpere har på). Forældrene er velkomne på måtten, hvis barnet har brug for det. Igennem sæsonen bliver der lavet fællesarrangementer med børneholdet. Der gradueres i slutning af sæsonen. Så kom og prøv en idræt med stor vægt på sjov og legende motorik.

14.08.2021
29.06.2022
Onsdag 17:00-18:00 Frederiksborgcentrets judo dojo, Judo
Forklaring af ratebetaling
Vælger du ratebetaling, betales der 4 rater i alt.

Ved tilmelding betales 1. rate a 225,00 kr.
Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 900,00 kr.
Raterne forfalder
01.11.2021 og 01.02.2022 og 01.05.2022 .
Du modtager en email & sms, 10 dage før hver rate skal betales.