Holdet er til dig der er ny eller relativ ny til judo og i aldersgruppen 7-12 år.

Her trænes basistræning for nye medlemmer. Det drejer sig om faldteknikker og pensum træning. Der er graduering til 5. kyu eller 4. kyu (gul eller orange) ved sæsonens afslutning, som er sidst i april. Kæmperne bliver sendt videre til mellemholdet, når de indlæringsmæssigt er klar.

Børnene har mulighed for at deltage i begynderstævner, som CPH Cup og ungdomsturneringer, der har kategorier for ugraduerede.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(7) Begyndere
Mandag 17:00-18:00 Frederiksborgcentrets judo dojo, Judo
Træner: Nete Dehlendorff /
Hjælpetræner: Sara Juul /
20.08.2018
30.04.2019
Kort beskrivelse
Holdet er til dig, der er ny eller relativ ny til judo. Her trænes basistræning for nye medlemmer. Det drejer sig om faldteknikker og pensum træning. Der er graduering til 5. kyu eller 4. kyu (gul eller orange) ved sæsonens afslutning, som er sidst i april.
Ratepris
Engangsbeløb