(5) Mini judo
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Ansvarlig træner: Smadar Hjælpetrænere: Katrine Omø
Pris: 200 kr pr kvartal

Målgruppe: 3 - 7 år.

Beskrivelse: Fokus på motorik og sjov på måtten. Der bliver lavet en masse motoriske lege, som udvikler kropsforståelse og motoriske færdigheder samt samarbejdsevner. Vi lærer børnene de grundlæggende elementer af judo og de få lov til at prøve gulvkamp i begrænset omfang. Forældrene er velkomne på måtten, hvis barnet har brug for det. Igennem sæsonen bliver der lavet fællesarrangementer med børneholdet. Der gradueres i slutning af sæsonen.

15.08.2020
30.06.2021
Lørdag 10:00-11:00 FrederiksbrogCentrets judo dojo, Judo
Forklaring af ratebetaling
Vælger du ratebetaling, betales der 4 rater i alt.

Ved tilmelding betales 1. rate a 200,00 kr.
Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 800,00 kr.
Raterne forfalder
01.11.2020 og 01.02.2021 og 01.05.2021 .
Du modtager en email & sms, 10 dage før hver rate skal betales.